Monika Czarnota
Specjalista w dziedzinie dietetyki
Ukończyła Uniwersytet SWPS w Warszawie, jest również absolwentką Polskiego Instytutu Dietetyki oraz National Louis University w Chicago. Jest dietetykiem z wieloletnim doświadczeniem, specjalizującym się we wspieraniu pacjentów w dietach odchudzających, a także zdrowotnych, realizowanych w zaburzeniach hormonalnych (m.in. w nadczynności i niedoczynności tarczycy), chorobach skóry (m.in. przy łuszczycy) oraz w chorobach autoimmunologicznych. W swojej pracy podchodzi do pacjentów holistycznie i indywidualnie, starając się odczarować słowo „dieta” i zmienić je na „styl życia” - zdrowy, pomagający utrzymać formę i wymarzoną sylwetkę.
Dieta ketogeniczna to jeden z najpopularniejszych systemów żywienia, wykorzystywanych przez dietetyków, trenerów personalnych, gwiazd, ale...
CZYTAJ
Dieta Flexible to styl żywienia, którego głównym założeniem – jak wskazuje na to sama nazwa...
CZYTAJ
Wśród różnych typów żywienia, mających na celu utratę tkanki tłuszczowej przez osoby je stosujące, coraz...
CZYTAJ
Wśród różnych diet odchudzających, programów żywieniowych oraz metod na pozbycie się zbędnej tkanki tłuszczowej, z...
CZYTAJ